Medewerkers

BMP kent een klein kernteam van medewerkers dat, al naar gelang de aard en de omvang van projecten in uitvoering wordt uitgebreid met tijdelijke projectmedewerkers en freelancers. Maak hieronder kennis met de medewerkers die het kernteam vormen.

 • directeur

  Saskia Moerbeek is sinds 1989 verbonden aan de stichting BMP. Ze is projectmedewerker, projectleider en projectontwikkelaar van uiteenlopende projecten geweest. Sinds 2009 is ze (meewerkend) directeur van de stichting.

 • onderzoeker/projectmedewerker

  Frank von Meijenfeldt is sinds 1999 werkzaam bij de stichting BMP. Hij is senior projectmedewerker en onderzoeker en heeft aan veel verschillende projecten meegewerkt. Daarnaast houdt hij zich bezig met het beeldverslag van de projecten (foto en film) en is hij verantwoordelijk voor de website.

 • projectcoördinator
   
  Margreth Hoek werkt sinds november 2015 bij stichting BMP. Vanaf 2020 is zij projectleider van het project Ronduit ziek, waarin ouders en jongeren in VerhalenLabs ronduit praten met andere ouders en jongeren en experimentern met nieuwe vormen om hun eigen verhaal te ontwikkelen. 
  Eerder was zij als coördinator bij het project Wijkacademies Opvoeden en Meer betrokken bij de Wijkacademie Holendrecht en bij het het borgen van de kwaliteit van de werkwijze van de wijkacademie Opvoeden nu op meerdere plaatsen wijkacademies worden gestart.  
   
 • projectmedewerker

  Senior communicatiemedewerker Sprekende geschiedenis

 • projectmedewerker

  Communicatiemedewerker Sprekende geschiedenis