Kerstbijeenkomst Ouderbetrokkenheid

Wat?

 
De kerst tijd leent zich er goed voor om met andere ouders/verzorgers, vooral uit Holendrecht, uit te wisselen hoe wij in de opvoeding staan, in huis maar ook buitenshuis. Kom ook mee praten en mee genieten op een van de drie dagen met speciale opvoed sketches en interessante infotainment. Verhalen en ervaringen delen, zonder elkaar voor te schrijven hóe je moet opvoeden. Samen bedenken welke activiteiten je wilt organiseren om andere ouders, opvoeders, jongeren, scholen en organisaties in de wijk te betrekken.
 

Wanneer?

 
Vrijdag 18 december van 18:30 - 21:30 uur met o.a. Collin Edson
Zaterdag 19 december van 18:30 - 21:30 uur met o.a. Pentecost Revival Youth
Zondag 20 december van 15:00 - 18:00 uur met o.a. Jetty Mathurin
 

Waar?

 
Holendrechtschool
Holendrechtplein 39-40
1106 LP Amsterdam
 

Waarom?

 
We voeden onze kinderen op met onze eigen bagage, maar ook met veel invloed uit de buitenwereld. Zoals school, de media, maar ook van familie of vrienden. Om samen met anderen op creatieve en ontspannen manier uit te wisselen over onder andere: de vele manieren waarop vele ouders / verzorgers dagelijks hun betrokkenheid al vorm geven, welke ideeën en wensen er leven om met alle betrokkenen meer en beter samen te werken.
 

Wie?

 
Ouders, grootouders, opvoeders en verzorgers, jongeren, buurtbewoners, scholen, opvoed professionals en maatschappelijke organisaties, MET NAME UIT HOLENDRECHT.
Meldt u zich zo snel mogelijk aan via ouderbetrokkenheid15@gmail.com
 
VOL = VOL.